Antena Meniu Search
x

Un motociclist a fost spulberat la intrarea în Târgu-Mureş

Un motociclist de 31 de ani a fost pur şi simplu spulberat, ieri, de un şofer prea grăbit să intre în parcarea unui magazin. La intrarea în Târgu-Mureş camerele de supraveghere au surpins momentul impactului extrem de violent.

Vezi și

 În acestă dimineaţă, din cauza rănilor şi pasagerul de pe scaunul din dreapta a murit. Doar şoferul a scăpat cu viaţă. Urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

Puţin după ora prânzului, ieri, la intrarea în Târgu Mureş, trecătorii au înlemnit. Într-o fracţiune de secundă o motocicletă a fost spulberată de o maşină al cărei şofer a întors fără să se asigure. La doar 31 de ani viaţa i-a fost curmată subit. Bărbatul venise în ţară de doar câteva zile.

Încerca să găsească o casă pentru el şi familia sa. Vroia să se întoarcă din Spania, unde lucra ca şofer de tir. Dar drumul i-a fost curmat de şoferul prea grăbit să intre în parcarea unui centru comercial.

Impactul a fost atât de violent încât şi pasagerul de pe scaunul din dreapta a maşinii a fost dus de urgenţă la spital. Unul dintre ei are un politraumatism mai grav, mometan este la tomograf.

Dar rănile au fost şi în acest caz prea grave. Azi-dimineaţă bărbatul de 50 de ani a murit şi el. Cu viaţă din accident a scăpat doar şoferul de 29 de ani. Pe numele lui poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Un motociclist a fost spulberat la intrarea în Târgu-Mureş