Antena Meniu Search
x

Un nou drog face victime în România! Doi tineri au murit în ultimele zile la Reşita

Vânzătorii de moarte sau de droguri legale au semănat teroare în Reşiţa! Oficial, doi tineri sunt morţi! Alţi doi au fost salvaţi în ultima clipă. Ar fi fost consumatorii unui cocktail otrăvitor

Vezi și

Vânzătorii de moarte sau de droguri legale au semănat teroare în Reşiţa! Oficial, doi tineri sunt morţi! Alţi doi au fost salvaţi în ultima clipă. Ar fi fost consumatorii unui cocktail otrăvitor

Victor şi Roland. 21 şi 24 de ani. Doi tineri din Reşiţa care au murit la fel! Într-un mod straniu. Au avut un sfârşit tragic legat de blestemul unor substanţe necunoscute!

Roland s-a stins în noaptea de marţi spre miercuri. Lucra ca paznic şi era în serviciul de noapte, când a mers în casa prietenilor lui. Ei au adormit, dar pe el l-au lăsat la calculator. Inima lui, spun medicii, s-a oprit din cauza unui cocktail otrăvitor. Ar fi amestecat substanţele necunoscute cu băuturi energizante. Droguri cumpărate de unde doar el ştia. Însă, două zile mai târziu povestea lui s-a repetat.

Victor, un tânăr de 21 de ani e găsit inconştient, în casă, de către tatăl lui. Părintele l-a resucitat, la fel şi medicii din ambulanţă, dar a mai trăit doar două ore. Pe pagina de socializare, iubita i-a lăsat un mesaj. "Cu siguranţă, ai fost singura şi marea mea iubire! Nu o să te uit niciodată, dragul meu, iar durere pe care ai lăsat-o în urma ta este insurportabilă!"

Nu se ştie de unde au făcut rost de otravă. În oraş, e multă spaimă. Şi tăcere. Neoficial, se vorbeşte despre mai multe cazuri mortale.

Se bănuieşte că sunt chimicale produse într-un laborator şi vândute la liber. Cei doi tineri locuiau într-un cartier mărginaş din Reşiţa. Iar în ultimele zile, încă o fată, dar şi un băiat au ajuns la spital. Cel puţin, oficial!

Procurorii şi poliţia fac anchetă. Deocamdată, la secret. Se aşteaptă rezultul oficial al legiştilor.

Astfel de droguri, au fost, până nu demult, legale. Etnobotanicele au făcut ravagii. Într-o campanie Observator, reporterii noştri au prezentat fenomenul. În detalii terifiante.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Un nou drog face victime în România! Doi tineri au murit în ultimele zile la Reşita