Antena Meniu Search
x

Gigi Becali, adulat de români! Un pensionar vrea să-i preia condamnarea

Un pensionar a făcut cerere la Preşedinţie să-l lase să execute el pedeapsa, în locul latifundiarului care ar avea o misiune importantă: să schimbe faţa României

Vezi și

Un pensionar a făcut cerere la Preşedinţie să-l lase să execute el pedeapsa, în locul latifundiarului care ar avea o misiune importantă: să schimbe faţa României

Pipera. Slujba de duminică. Ca de obicei, femeile din familia Becali îşi încep ziua la biserică. Duminica asta, însă, şi soţia, şi mama latifundiarului au fost mai triste. Gigi Becali nu a ajuns acasă, iar vizita lui pare amânată la nesfârşit. Suferinţa lor e ştiută, iar femeile primesc încurajări.

Până la ajutorul statului, un pensionar din Bucureşti se oferă să devină salvatorul lui. Anunţă că vrea el să preia condamnarea. I se adresează lui Becali în versuri, cu "Măria Ta!". "Să ne trăiesti, Măria Ta, bine ai venit în libertate! În sărbătoare stă poporul tău! Cu pâine şi cu vin şi cu lapte!".

I-a trimis poemul şi la închisoare ca să-i aline suferinţa. O altă epistolă a trimis-o la Palatul Cotroceni. "Domnul George Becali nu cred că este o persoană oarecare. Eu îl consider un ctitor. Il pun alături de Constantin Brâncoveanu", a declarat acesta.

Ca şi Brâncoveanu, imaginea lui Becali e pictată pe zidurile bisericilor. Cel puţin, în lăcaşurile de cult din Vadu Roşca şi Maglavit. Însă, Ştefan Lef susţine că misiunea războinicului luminii e mai importantă de atât!

Pensionarul în vârstă de 64 de ani s-a adresat şi închisorii Jilava, pe când latifundiarul era încarcerat acolo. I s-a spus, însă, că nu poate face schimb de locuri cu deţinutul Becali. Mai aşteaptă acum un semn de la preşedinte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali, adulat de români! Un pensionar vrea să-i preia condamnarea