Antena Meniu Search
x

Un poliţist ieşean s-a rănit învăţând să călărească. Urmează să facă parte din patrulele călare ale Poliţiei Locale

Vezi și

Incident la o bază de agrement de lângă Iaşi, unde poliţiştii locali se antrenau ca să devină agenţi călare! Un poliţist a ajuns la spital, după ce a căzut de pe cal. Dacă ar fi fost vorba despre un exemplar de dimensiuni mai mici, probabil nu ar fi păţit mare lucru. Însă caii destinaţi Poliţiei Călare sunt de talie foarte mare, aşa că bietul poliţist a ajuns la spital.

La un astfel de antrenament s-a rănit şi poliţistul local din Iaşi. A căzut de pe cal şi s-a lovit la cap şi la faţă. Imediat a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie

-Explorările care s-au făcut au relevat existenţa unor leziuni craniene şi cerebrale, multiple, pentru care necesită, în acest moment, tratament medicamentos. Există posibilitatea apariţiei unor complicaţii. 

Incidentul a avut loc la o bază de agrement din Iași, acolo unde poliţistul se obişnuia cu animalul alături de care urma să facă parte din patrula călare. 

Pe acelaşi subiect

-Sperăm că în cel mai scurt timp să revină în cadrul instituţiei noastre

Primii cinci cai care vor forma patrulele călare ale Poliţiei Locale au sosit la Iaşi la începutul lunii ianuarie. Aceștia au fost cazați la o bază de agrement de lângă Iași, acolo unde angajaţii Poliţiei Locale se antrenau pentru a deveni agenţi călare. 

-Dorința este să extindem politia locală călare, suntem în concurs să angajam polisti locali ca să ducem mai departe proiectul demarat. Există niste principii care trebuie respectate, trebuie să existe o chimie între om și animal. 

Oricum, incidentul nu i-a făcut pe edili să renunţe la ideea Poliţiei Călare. Aşa că, pe lângă primii cinci cai - care au costat aproape 100 de mii de lei - vor mai cumpăra încă şase exemplare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Un poliţist ieşean s-a rănit învăţând să călărească. Urmează să facă parte din patrulele călare ale Poliţiei Locale