Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un pompier i-a dat bocancii lui unui şofer de TIR rămas desculţ, după un accident în Suceava

Un pompier i-a dat bocancii lui unui şofer de TIR rămas desculţ, după un accident în Suceava. Camionul s-a răsturnat şi şoferul a rămas fără încălţări, blocate în bordul maşinii.

de Cosmin Stăniloiu

la 06.02.2020 , 13:12

Un pompier i-a dat bocancii lui unui şofer de TIR rămas desculţ, după un accident în Suceava. Camionul s-a răsturnat şi şoferul a rămas fără încălţări, blocate în bordul maşinii.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Bucovina" Suceava informează că şoferul s-a răsturnat cu autotrenul miercuri seara, la Păltinoasa, şi a rămas fără încălţări după ce ghetele i-au fost prinse în bordul deformat al mașinii.

"Fiecare pompier militar, când pleacă la o intervenție, are mereu la el un pachet de mâncare și o sticlă de apă, pentru că niciodată nu știe cât va dura misiunea și când se va întoarce... Pe lângă acestea, salvatorul are și schimburi, printre care cel puțin o pereche de ciorapi și chiar o pereche de bocanci în plus. Să nu trebuiască... Mai ales că există o vorbă: „Picioarele ude - moartea pompierului”...

Articolul continuă după reclamă

Șoferul polonez al unui autotren, care s-a răsturnat noaptea trecută la Păltinoasa, a rămas fără încălțări... Ghetele i-au fost prinse în bordul deformat al mașinii și a fost nevoit să le lase acolo.

Pe acelaşi subiect

Plutonierul adjutant Doru Boca (foto), șeful inimoasei gărzi de intervenție de la Gura Humorului, fără să stea pe gânduri l-a „încălțat” pe șoferul polonez cu proprii bocanci de schimb.

Partenerul său de drum, șoferul de rezervă, a fost transportat la spital cu o rană ușoară la cap, însă acesta a rămas la locul accidentului, iar bocancii dăruiți de Doru Boca s-au dovedit a fi de mare folos pentru el.

Chiar dacă e un gest normal, omenesc, îl felicităm pe colegul nostru, pentru că inimile mari se cunosc prin gesturile simple pe care le fac!"

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Un pompier i-a dat bocancii lui unui şofer de TIR rămas desculţ, după un accident în Suceava