Antena Meniu Search
x

Un preot de la o biserica din Centrul Capitalei face declaraţii şocante: "Muzica rock i-a împins la moarte!"

În timp ce unii părinţi îşi plâng copiii sau se roagă pentru sănătatea lor, un preot de la o biserică din Centrul Capitalei spune că necuratul însuşi a dezlănţuit iadul Colectiv.

Vezi și

 În timp ce unii părinţi îşi plâng copiii sau se roagă pentru sănătatea lor, un preot de la o biserică din centrul capitalei spune că necuratul însuşi a dezlănţuit iadul Colectiv. Şi totul din cauza muzicii rock. Reprezentanţii Bisericii au însă altă părere. Urmăriţi un material filmat cu o cameră ascunsă.

Asta spune un preot de la o biserică din centrul Capitalei. Iar tot răul s-ar trage de la muzica pe care o ascultau tinerii de la Colectiv. Muzica rock. A înţeles asta după ce a. citit pe internet.

Patriarhul Daniel a vorbit astăzi chiar despre muzica rock. Şi despre preoţii care au găsit, numai ei ştiu cum, satanismul în muzică.

Preotul acuzat de părinţi a refuzat să-şi spună punctul de vedere în faţa camerei. Nu şi-a retras însă niciun cuvânt în faţa reporterilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un preot de la o biserica din Centrul Capitalei face declaraţii şocante: "Muzica rock i-a împins la moarte!"