Antena Meniu Search
x

Un preot din Vaslui a fost condamnat la închisoare

Un preot din Vaslui a dat altarul pe celulă. Părintele a fost condamnat la un an de închisoare după ce a fost prins băut la volan. Şi poate judecătorii nu ar fi fost atât de drastici dacă preotul nu făcea greşeala să urce din nou la volan.

Vezi și

Un preot din Vaslui a dat altarul pe celulă. Părintele a fost condamnat la un an de închisoare după ce a fost prins băut la volan. Şi poate judecătorii nu ar fi fost atât de drastici dacă preotul nu făcea greşeala să conducă şi după asta, deşi nu mai avea permis.

Înainte de judecata de apoi, Octavian Roşu, preotul paroh din localitatea Broşteni, a fost judecat pe pământ. Iar magistraţii nu l-au iertat. Mai ales că părintele a fost prins pe picior greşit. Nu o dată, ci de două ori. În octombrie 2012, Slujitorul Domnului a fost prins la volan cu o alcoolemie de 0,75 mg/litru alcool pur în aerul expirat şi a făcut circ în faţa poliţiştilor.

Atunci, i-a fost reţinut permisul iar judecătorii l-au condamnat la 6 luni de închisoare cu suspendare şi doi ani şi jumătate termen de încercare. În acestă perioadă, părintele nu avea voie să mai conducă. Şi totuşi, patru luni mai târziu, a fost prins de poliţişti. la volan. Acum slujitorul Domnului a fost condamnat la un an de închisoare, cu executare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un preot din Vaslui a fost condamnat la închisoare