Antena Meniu Search
x

Un preot si-a pus tot satul in cap dupa ce ar fi aruncat cu blesteme asupra localnicilor

Un preot din Neamt si-a pus tot satul in cap dupa ce, in loc de vorba buna, ar fi aruncat cu blesteme asupra lor. Enoriasii l-au inregistrat si, cu dovada, au mers la politie. Parintele, in schimb, tace malc.

Vezi și

Satenii din Tibucanii de Sus sunt suparati foc. Spun ca preotul are pentru ei doar vorbe de ocara. “Este un om recalcitrant, umbla cu bautura in cap. Bea mult si nu are control asupra vorbelor, asupra faptelor”, sustin oamenii.

Pe scurt, parintele pare sa-si fi pus tot satul in cap. Si mai ales vecinii. Unul dintre ei a indraznit sa-i reproseze ca a ridicat in curtea Bisericii o constructie cu etaj prea aproape de gardul lui. A urmat iadul, spun oamenii.

“Ma facea nenorocit, prost, ma blestema, pupa pamantul. Lasa ca mori, maine-poimaine. Ai grija! Nu trebuia sa vorbeasca asa dar ce sa-i facem noi?”, sustine un localnic.

Si altii se plang de scandalurile slujitorului Domnului. Luat la intrebari, parintele Ion Nicolau a fugit de camerele de luat vederi.

Daca aspectele sesizate se confirma, preotul poate fi sanctionat cu amenda intre 200 si 1.000 de lei. Nu e prima data cand localnicii au probleme cu preotul. Acum cativa ani, un alt parinte s-a ales cu dosar penal dupa ce a facut scandal intr-un restaurant, s-a urcat baut la volan si s-a oprit intr-o masina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Un preot si-a pus tot satul in cap dupa ce ar fi aruncat cu blesteme asupra localnicilor