Antena Meniu Search
x

Un primar din Bacau a fost arestat pentru ca a construit un drum doar pe hartie

Procurorii DNA l-au dus pe un primar din Bacau in fata instantei cu catuse la maini dupa ce au aflat ca a dat peste 200.000 de lei unei firme pentru o sosea ce a ramas doar in acte.

Vezi și

Primarul ar fi acordat un contract de peste 200.000 de lei unei firme ce trebuia sa reabiliteze drumurile din localitatea pe care o administreaza. Compania a incasat banii, dar stazile din comuna au ramas la fel.

Afacerea edilului ar fi putut ramane secreta, dar un angajat al primariei a facut un denunt saptamana trecuta. Asa ca, anchetatorii au descins in primarie si au pus sigiliu pe mai multe birouri. In ele au gasit destule probe ca sa-l acuze pe primar. “Inculpatul este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, fals intelectual si instigare la fals in materialele inscrise oficiale”, a declarat Lucian Ciuche, purtator de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Bacau.

Primarul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, insa ancheta este abia la inceput. Mai multe persoane urmeaza sa fie audiate in acest dosar.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Un primar din Bacau a fost arestat pentru ca a construit un drum doar pe hartie