Antena Meniu Search
x

Un sat întreg din Dâmboviţa trăieşte în teroare din cauza unui urs înfometat!

Moş Martin intră noapte de noapte în curţile oamenilor şi. face ravagii. Aseară, sălbăticiunea a atacat un câine dintr-o gospodărie.

Vezi și

Moş Martin intră noapte de noapte în curţile oamenilor şi face ravagii. Aseară, sălbăticiunea a atacat un câine dintr-o gospodărie, dar stăpânul curajos i-a sărit în cale cu furca şi l-a alungat! Nu pentru mult timp, însă!

Oamenii au privit cu groază cum animalul pădurii le atacă chiar câinele legat în lanţ. Le-a fost teamă de soarta bietului patruped şi asta le-a dat curaj. Stăpânul câinelui şi-a luat inima în dinţi şi a sărit cu furca. Aşa a reuşit să pună ursul pe fugă. Câinele, însă, a fost grav rănit. Are o rană adâncă în zona gătului.

Nu este sigura victimă a sălbăticiunii. Localnicii din Gura Foii spun că aceasta le tot dă târcoale de o jumătate de lună. Noapte de noapte, ursul intră în curţi şi atacă tot ce îi iese în cale. Într-o gospodărie, a mâncat de viu un alt câine.

Oamenii spun că nici nu pot să mai doarmă noaptea de frica lui Moş Martin. Mai ales că, de când se ştiu, nu au mai pomenit aşa ceva la ei în sat. 

Zona e în alertă acum iar autorităţile locale au cerut ajutor disperat la mai marii judeţului.

Radu Georgescu, primarul comunei Gura Foii: "Am mai speriat, că doar atât se poate face la momentul acesta. Am făcut solicitare scrisă către ISU şi către Prefectură, am luat legătura cu domnul prefect care ne-a spus că vor întruni comitetul de urgenţă şi vor veni să îl tranchilizeze şi să îl mute."

Soarta ursului va fi hotărâtă chiar astăzi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Un sat întreg din Dâmboviţa trăieşte în teroare din cauza unui urs înfometat!