Antena Meniu Search
x

Un senator s-a oprit cu maşina direct într-un taxi

Marius Nicoară, senator de Cluj, a provocat un accident de circulaţie după ce s-a urcat băut la volan. Taxi-ul lovit de bolidul parlamentarului a ajuns în gardul de pe marginea şoselei. În urmă cu patru ani, acelaşi senator s-a făcut "remarcat" la serviciu

Vezi și

Un senator s-a oprit cu maşina direct într-un taxi. Marius Nicoară, senator de Cluj, a provocat un accident de circulaţie după ce s-a urcat băut la volan. Taxi-ul lovit de bolidul parlamentarului a ajuns în gardul de pe marginea şoselei. În urmă cu patru ani, acelaşi senator s-a făcut "remarcat" la serviciu

Viziona filme deocheate în Parlament.

Un taximetrist care voia să o ia la stanga a oprit. A semnalizat poate prea târziu dar oricum.vina mi-o asum

E drept, un accident aparent banal dar impactul a fost suficient de puternic pentru ca taximetrul să iasă în decor.

Senatorul venea pe această stradă cu o viteză prea mare ca să mai poată opri în siguranţă. Taxiul pe care l-a lovit în spate a fost proiectat în acest gard.

Pe lângă polei, poliţiştii au mai găsit un factor ce ar fi putut slăbi reacţiile politicianului la volan. Omul se întorcea de la o petrecere iar etilotestul a arătat o alcolemie de 0,62 mg/l în aerul expirat.

Nicoară nu va răspunde penal pentru incident iar taximetristul nu a avut nevoie de internare. Dar consecinţele puteau fi mult mai grave decât atunci când a fost filmat vizionând filme pentru adulţi la serviciu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un senator s-a oprit cu maşina direct într-un taxi