Antena Meniu Search
x

Aroganţă pe străzile din Galaţi. Un şofer a blocat timp de 40 de minute mașina unei persoane cu handicap

Un şofer arogant cu o maşină scumpă a făcut legea pentru zeci de minute într-o parcare din Galaţi! Şi-a lăsat autoturismul pe avarii blocând maşina unei persoane cu handicap şi a plecat să-şi rezolve problemele. În acest timp, mai mulţi şoferi nu au putut să plece din parcare, aşa că au sunat la 112. Misiunea poliţiştilor a fost, însă, mai complicată decât se aşteptau.

Vezi și

Un şofer arogant cu o maşină scumpă a făcut legea pentru zeci de minute într-o parcare din Galaţi! Şi-a lăsat autoturismul pe avarii blocând maşina unei persoane cu handicap şi a plecat să-şi rezolve problemele. În acest timp, mai mulţi şoferi nu au putut să plece din parcare, aşa că au sunat la 112. Misiunea poliţiştilor a fost, însă, mai complicată decât se aşteptau.

Bărbatul de 39 de ani încearcă să închidă uşa maşinii, dar loveşte poliţistul care stă de vorbă cu el. Refuză să se legitimeze, motivând că are actele în Italia şi continuă să tragă portiera spre el. 

Şoferul e supărat că poliţiştii îl trag la răspundere. A blocat, 40 de minute, maşina parcată regulamentar de o persoană cu handicap, dar aucm nu vrea să răspundă pentru fapta lui. Şi alţi şoferi au avut de suferit din cauza lui. 

Şoferul nu a scăpat nepedepsit. Potrivit directorului Poliţiei Locale Galaţi, bărbatul a fost sancţonat cu 520 de lei şi trei puncte de penalizare pentru că a parcat într-un loc nepermis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Aroganţă pe străzile din Galaţi. Un şofer a blocat timp de 40 de minute mașina unei persoane cu handicap