Antena Meniu Search
x

Un şofer băut a spulberat un panou electric şi s-a oprit într-un stâlp

Sfârşit tragic pentru un elev de clasa a 11-a, după ce a plecat la drum cu un coleg de liceu băut. Cu permis de numai o lună, şoferul a pierdut controlul din cauza vitezei.

Vezi și

 Sfârşit tragic pentru un elev de clasa a 11-a, după ce a plecat la drum cu un coleg de liceu băut. Cu permis de numai o lună, şoferul a pierdut controlul din cauza vitezei.

În numai câteva clipe, maşina a spulberat un panou electric şi s-a oprit într-un stâlp. Medicii l-au găsit cu răni uşoare pe tânărul de la volan, însă n-au mai putut să facă nimic pentru cel din dreapta, care a rămas blocat sub bord.

Uşor rănit, şoferul de 18 ani primeşte îngrijiri medicale în ambulanţă. La câţiva metri distanţă, pompierii taie din caroseria maşinii, ca să-l scoată în siguranţă pe pasagerul care a scăpat conştient din impact.

Tânărul s-a ales cu o contuzie şi este dus la spital. Între timp, pompierii îl scot dintre fiare pe celălalt pasager, elev în clasa 11-a, care nu a supravieţuit impactului. Autoturismul scăpat de sub control a fost oprit violent de stâlpul de la marginea drumului. La scurut timp după accident, câţiva participanţi la trafic au sunat la 112.

Cei trei tineri au fost colegi la Liceul de Arte din Baia Mare. Au plecat împreună de la o petrecere restrânsă. Cu puţin timp înaintea examenului de Bacalaureat, şoferul nu s-a temut să urce la volan după câteva pahare băute, deşi avea permis de numai o lună. El va trebui să dea explicaţii, după ce şi-a conus un prieten spre moarte şi l-a băgat în spital pe celălalt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Stiri sociale » Un şofer băut a spulberat un panou electric şi s-a oprit într-un stâlp