Antena Meniu Search
x

Băut şi grăbit să ajungă la petrecere, un şofer din Mehedinţi a fost la un pas să fie zdrobit de un TIR

Cu mintea tulburată de alcool, un şofer din Mehedinţi a ajuns seara trecută la spital cu traumatism cranian.

Vezi și

Cu mintea tulburată de alcool, un şofer din Mehedinţi a ajuns seara trecută la spital cu traumatism cranian. Bărbatul, care urcase la volan deşi era băut, a vrut să ajungă la un restaurant, unde era aşteptat de un prieten la o petrecere. N-a apucat să ajungă, pentru că nu a acordat prioritate unui TIR cu care s-a ciocnit.

"A ieşit din PECO, brusc, pe banda 1, eu am intrat pe banda 2, să trec pe lângă el. Şi aici, unde se văd urmele, a făcut stânga." Bărbatul nu şi-a revenit încă din sperietură. Tocmai a fost implicat într-un accident fără să fie vinovat, spune el. Un tânăr a ieşit cu autoturismul dintr-o benzinărie în drumul european, apoi a vrut să vireze la stânga. Fără să se asigure, însă.

Accidentul s-a produs pe DN 6, în localitatea Şimian. Iar totul s-a petrecut într-o fracţiune de secundă, povesteşte şoferul TIR-ului. 

Şoferul BMW-ului n-a ţinut cont că era băut şi s-a urcat la volan ca să ajungă la un restaurant unde un prieten îl aştepta la o petrecere. Şoferul se va alege cu dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Băut şi grăbit să ajungă la petrecere, un şofer din Mehedinţi a fost la un pas să fie zdrobit de un TIR