Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un şofer din Dolj a provocat un accident grav, cu maşina pe care tocmai o vânduse

Un şofer din Dolj a ajuns la spital, după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un cap de pod şi apoi a izbucnit în flăcări.

de Redactia Observator

la 27.01.2015 , 07:53

Un şofer din Dolj a ajuns la spital, după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un cap de pod şi apoi a izbucnit în flăcări. 

Cumpărătorul autoturismului şi prietenul său nu au permis, aşa că proprietarul, în vârstă de doar 19 ani, s-a oferit îi conducă până acasă.

Pe drum, a vrut să le arate că târgul este un chilipir. Însă la puţin timp după ce a apăsat mai tare pedala de acceleraţie, a pierdut controlul. Imediat după accident, maşina a luat foc, dat toţi cei trei pasageri au reuşit să iasă în siguranţă.

Vezi și

Poliţiştii cred că este vorba de o viteză mult mai mare. Asta indică urmele de frânare şi celealte cercetări de la faţa locului.

Martorii au sărit imediat în ajutorul tinerilor şi i-au scos la timp din maşină. Şoferul are acum dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar şi pentru conducerea unui autoturism fără numere de înmatriculare pe drumurile publice.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Un şofer din Dolj a provocat un accident grav, cu maşina pe care tocmai o vânduse