Antena Meniu Search
x

Un tânăr a apelat de 90 DE ORI la estetician pentru a semăna leit cu Britney Spears. Acum e DEPENDENT de botox (VIDEO)

La 31 de ani, un tânăr a suferit deja 90 de intervenţii de înfrumuseţare pentru a semăna cu idolul ei, Britney Spears. Şi-a transformat inclusiv dantura, pentru a avea dinţii cântăreţei, traşi la indigo.

La 31 de ani, un tânăr a suferit deja 90 de intervenţii de înfrumuseţare pentru a semăna cu idolul ei, Britney Spears. Şi-a transformat inclusiv dantura, pentru a avea dinţii cântăreţei, traşi la indigo.

În ultimii 14 ani, Bryan Ray a devenit clientul obişnuit al chirurgilor plastici. Acum, la 31 de ani şi după 90 de intervenţii, spune că seamănă ca două picături de apă cu Britney Spears, idolul pentru care are o obsesie din adolescenţă.

Vizitele la chirurgie estetică l-au costat pe tânăr 80 de mii de dolari. Şi mai plăteşte încă 500 de dolari pe lună pentru loţiuni care să-i ţină pielea fină.

Pe acelaşi subiect

Până acum, s-a operat la nas, şi-a injectat grăsime în obraji, s-a epilat cu laser, şi-a corectat buzele şi a făcut multe injecţii cu botox.

A decis să se transforme radical, pentru că Britney l-a ajutat să se înţeleagă şi susţine că artista înseamnă pentru el perfecţiunea.

Ca un fan pasionat de idol, Bryan a învăţat şi stilul de dans al cântăreţei. Şi, pentru că a visat să aibă acelaşi zâmbet cu al ei, şi-a modificat şi dantura.

"Britney a fost mereu pentru mine principala sursă de inspiraţie. Ador faptul că a fost în topul mondial al starurilor. Ea a trecut prin perioade dificile şi a reuşit să revină", spune tânărul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

El a avut ocazia să o cunoască pe cântăreaţă şi în persoană, chiar de trei ori. Prima dată a fost în 2007. Se bucură enorm pentru că toată lumea îi spune Britney, un semn pentru el că şi-a atins scopul de a fi clona cântăreţei.

Brian continuă să facă apel la esteticieni, pentru că vrea să arate ca la 17 ani. Face tratament cu laser la fiecare 2 luni, botox la fiecare 5 luni, iar pentru buze de 4 ori pe an.

"Unul dintre principalele scopuri ale mele e să-mi păstrez cât mai mult posibil tinereţea. Nu vreau niciun fir de păr pe faţă sau pe corpul meu, pentru că părul mă îmbătrâneşte", dezvăluie fanul lui Britney.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr a apelat de 90 DE ORI la estetician pentru a semăna leit cu Britney Spears. Acum e DEPENDENT de botox (VIDEO)