Antena Meniu Search
x

Un tânăr care a ucis în noaptea dintre ani o bătrână a fost prins după un scenariu ca-n filme

Un tânăr a ucis în noaptea dintre ani o bătrână de la care a încercat să fure. A vrut să dispară după crimă ca în filme, dar a fost prins de poliţişti tot ca într-un scenariu de la Hollywood.

Vezi și

Un tânăr a ucis în noaptea dintre ani o bătrână de la care a încercat să fure. A vrut să dispară după crimă ca în filme, dar a fost prins de poliţişti tot ca într-un scenariu de la Hollywood.

O bătrână în vârstă de 93 de ani, din Sectorul 3 al Capitalei, a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit, în prima zi a anului, de un tânăr condamnat şi eliberat condiţionat, Mihai Grecu (26 de ani), care a intrat în locuinţa femeii cu intenţia de a fura.

În noaptea de Revelion, în jurul orei 03.00, tânărul a intrat în locuinţa femeii, sărind gardul casei, şi a început să îi umble acesteia prin lucruri, răvăşind mai multe încăperi din locuinţă El a fost suprins de bătrână, moment în care a scos un cuţit şi a înjunghiat-o în gât de trei ori.

Conform surselor citate, tânărul a plecat din locuinţa femeii spre bulevardul Uverturii, zonă în care a încercat să fure un autovehicul Renault, prin forţarea portierei, dar nu a reuşit, furând însă un autoturism Dacia, pe care l-a condus până pe strada Cernişoara din Sectorul 6, unde l-a abandonat. El a fost văzut de un bucureştean în timp ce cobora din maşină cu hainele pline de sânge, iar bărbatul a sunat la 112, tânărul fiind prins de poliţişti la scurt timp, pe o stradă din apropiere.

Tânărul a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore, urmând să fie dus la Tribunalul Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă pentru omor calificat, tentativă de tâlhărie, tentativă de furt, furt şi conducerea unui autovehicul fără permis de conducere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr care a ucis în noaptea dintre ani o bătrână a fost prins după un scenariu ca-n filme