Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 19 ani şi-a violat sora mai mică timp de un an

Secretul unei familii a îngrozit o localitate din judeţul Iaşi. Un tânăr de 19 ani şi-a violat sora mai mică timp de un an. Şi coşmarul copilei de 12 ani probabil că ar fi continuat dacă mătuşa lor nu i-ar fi surprins pe cei doi din întâmplare.

Vezi și

 Femeie a mers direct la poliţie, unde a povestit totul. Nepoata ei a ajuns într-un centru pentru minori, iar nepotul după gratii. N-a avut milă, nu pare să aibă nici regrete pentru răul pe care i l-a făcut surorii sale. Fata avea doar 11 ani când a fost molestată prima dată de fratele ei. Se întâmpla anul trecut.

De frică şi de ruşine, copila nu a spus nimic nimănui timp de un an. Iar coşmarul nu s-ar fi oprit dacă mătuşa lor nu ar fi aflat. Femeia le-a făcut o vizită neanunţată şi i-a găsit dezbrăcaţi în pat.

Îngrozită de ceea ce a văzut, ea a povestit totul surorii sale, însă aceasta a încercat să păstreze secretul în familie. Şi nu a alertat poliţia. I-a interzis doar fiului ei să-şi mai atingă sora.

Dar mătuşa s-a temut pentru fata de 12 ani şi a mers să stea de vorbă cu asistentul social din localitate şi apoi a mers la poliţie. Băiatul a fost arestat preventiv. Iar sora sa mai mică a ajuns într-un centru de primire a minorilor, unde va fi consiliată psihologic. O comisie formată din asistenţi sociali şi psihologi va decide dacă fata se mai poate întoarce acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr de 19 ani şi-a violat sora mai mică timp de un an