Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Bacău a ajuns la spital fără o buză! A fost muşcat de un localnic

Scene incredibile într-un sat din Bacău. Un bărbat a rămas mutilat pe viaţă pentru că a fost muşcat de un localnic. Deranjat că bărbatul face gălăgie, agresorul s-a năpustit asupra omului şi i-a sfâşiat buza.

Vezi și

 După întâmplare, soţia victimei a găsit bucata lipsă de buză şi le-a adus-o medicilor în geantă. Bărbatul de 28 de ani a ajuns la spitalul judeţean din Bacău leşinat de durere şi fără o bucată din buza de jos. Mai întâi, medicii i-au curăţat rana, apoi l-au cusut.

Soţia a venit la spital după 48 de ore cu buza în poşetă pe care găsit-o ulterior. Scena, aproape canibalică, s-a petrecut chiar în ziua de dinaintea Învierii. Bărbatul şi soţia lui erau în vizită la un cumnat, în satul vecin. La un moment dat, cei doi au început să se certe, lucru care l-a deranjat pe un vecin.

Întâmplarea este cu atât mai surprinzătoare cu cât cei doi n-au avut niciodată nimic de împărţit. Poliţiştii au întocmit dosar penal urmând ca încadrarea juridică a faptei să se facă în funcţie de concluziile medicilor legişti.

După incident, poliţiştii au căutat cu lanternele buza sfâşiată, dar n-au găsit-o. Oricum, medicii spun că nu s-ar fi grăbit să i-o coasă la loc. În cazul în care pacientul va rămâne cu un defect vizibil, medicii se gândesc să-i ia o bucată din buza de sus şi astfel să i-o reconstruiască pe cea de jos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr din Bacău a ajuns la spital fără o buză! A fost muşcat de un localnic