Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Constanța a lovit două taxiuri care așteptau la semafor

Implicat într-un grav accident, un tânăr beat din Constanţa a încercat să-i ia cu binişorul pe poliţişti. A ezitat să sufle în etilotest, dar a dat să-l pupe pe obraz pe poliţist ca să-l mai lase să stea de vorbă cu rudele lui.

Vezi și

 Implicat într-un grav accident, un tânăr beat din Constanţa a încercat să-i ia cu binişorul pe poliţişti. A ezitat să sufle în etilotest, dar a dat să-l pupe pe obraz pe poliţist ca să-l mai lase să stea de vorbă cu rudele lui. Tânărul a lovit două taxiuri care aşteptau la un semafor, iar după impact, BMW-ul pe care-l conducea a luat foc. În maşină mai era cu un prieten, care i-a luat peste picior pe jurnalişti.

Cătălin era aşa de beat, că n-a fost în stare să lege un cuvânt. Când şi-a văzut mama, a sărit în braţele ei. Şi nu s-a mai dezlipit de lângă ea. Când poliţistul a intervenit între ei, Cătălin a cerut un pic de intimitate.

Mama şoferului e liniştită de soţ. Fiul lor n-a omorât şi nici n-a rănit pe nimeni. Dar ar fi putut să o facă. Nici prietenul lui Cătălin nu era mai lucid. Au băut amândoi, dar nu mai ştie dacă împreună.

Era trei noaptea când Cătălin, care conducea BMW-ul, a izbit un taxi oprit la semafor. A intrat cu atâta putere în el, că maşina galbenă a fost proiectată într-un alt taxi, aflat la acelaşi semafor.

Până să se aprindă BMW-ul, şoferul şi amicul lui din dreapta au ieşit afară. N-a fost nimeni rănit în accident, dar poliţiştii i-au stabilit şoferului o alcoolemie de 0.92 şi l-au dus la secţie. E cercetat. În plus, o să plătească şi stricăciunile la cele două taxiuri pe care le-a lovit. BMW-ul nu era al lui. Ci al fratelui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr din Constanța a lovit două taxiuri care așteptau la semafor