Antena Meniu Search
x

Un tanar din Gorj si-a batjocorit surorile mai mici, timp de trei ani

Poveste infioratoare intr-o familie destramata din Gorj. Timp de trei ani, un tanar de 21 de ani si-a batjocorit surorile mai mici. Cumplit este ca mama lor ar fi stiut totul.

Vezi și
Explicatia i-a lasat fara grai chiar si pe judecatori. Oroarea s-ar fi intamplat ani la randul. Mai intai a chinuit-o pe fata cea mare, pe-atunci, in varsta de 15 ani. Au urmat, la rand, celelalte doua. Chiar vecinii l-au surprins in timp ce le batjocorea pe bietele copile. Si nu doar o data.

Vecinii i-ar fi spus si mamei ce au vazut. Dar n-au gasit intelegere, asa ca teroarea a continuat. Niciuna dintre fete nu a suflat o vorba. Pana acum, cand politia a aflat totul. Doar surorile in varsta de noua si 18 ani au recunoscut prin ce-au trecut. Un examen medico-legal va stabili daca si fetita de numai trei ani a fost violata de fratele ei.

Politistii l-au retinut pe baza de ordonanta de retinere pentru 24 de ore urmand ca in cursul zilei de azi sa fie prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventiva.

Tatal, cioban, era plecat cu lunile acasa si nu stia se pare ce se intampla in lipsa lui. Cand ajungea, isi lua nevasta la bataie, povestesc vecinii. Cele doua fete minore vor ajunge in grija celor de la Protectia Copilului. Fratele lor este cercetat acum pentru viol si incest. Daca va fi gasit vinovat, el risca ani grei de inchisoare.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Un tanar din Gorj si-a batjocorit surorile mai mici, timp de trei ani