Antena Meniu Search
x

Un tanar din judetul Bacau sustine ca a fost batut crunt intr-o sectie de politie

In timp ce crestinii sarbatoreau Invierea, un tanar din judetul Bacau jura ca ar fi fost chinuit mai rau ca Iisus pe cruce la sectia de politie. Cert este ca victima a ajuns la spital biciuita pe tot corpul. Agentii sustin ca nici nu s-au atins de el

Vezi și

“Nu am deranjat pe nimeni, nu am facut rau la nimeni”, a declarat unul dintre acuzati.

Si totusi, tanarul, in varsta de 28 de ani a ajuns la spital cu rani la cap si plin de vanatai pe spate si picioare. “Cu bastonul m-au lovit, cu o ranga la picior, cu o bucata de fier, cu pumnii. Mi-au dat in nas, pe spate”, spune acesta.

Tanarul abia s-a intors din Italia. Povesteste ca era la discoteca in noaptea de Inviere cand cei patru politisti l-ar fi luat pe sus. Desi omul se jura pe icoane ca n-a gresit cu nimic., la sectia de politie, agentii ar fi uitat de cele sfinte.

“Dupa ce m-au batut cu catusele la maini legat la spate, eu tot intrebam de ce ma bat si ei mi-au spus pentru ca asa vor ei.”

O ora ar fi durat tortura, dupa care, tanarul a fost lasat sa plece acasa. Cum nu se mai putea tine pe picioare, a ajuns tarandu-se. Mama lui, care abia venise de la slujba, i-a auzit strigatele in poarta.

Nici vorba de bataie spun, insa, politistii. Agentii sustin ca l-au surprins pe barbat in timp ce-si facea nevoile pe o masina. Pentru ca nu se puteau intelege cu el, au chemat un alt echipaj in ajutor, moment in care s-a luat masura incatusarii si conducerii la sediul politiei. Aici, politistii l-au sanctionat contraventional cu o amenda in valoare de 1.000 de lei.

Familia tanarului, insa, nu accepta aceasta varianta si este hotarata sa faca plangere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Un tanar din judetul Bacau sustine ca a fost batut crunt intr-o sectie de politie