Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Piteşti s-a sinucis, după ce l-a părăsit iubita

Un tânăr din Piteşti s-a sinucis, după ce iubita l-a părăsit şi l-a luat cu ea şi pe băieţelul lor. În zadar a strigat bărbatul după ajutor

Vezi și

Un tânăr din Piteşti s-a sinucis, după ce iubita l-a părăsit şi l-a luat cu ea şi pe băieţelul lor. În zadar a strigat bărbatul după ajutor

A ameninţat de nenumărate ori că îşi va lua viaţa, inclusiv pe un site de socializare. Şi totuşi, nimeni nu l-a luat în serios. Depresia i s-a adâncit, iar azi-noapte a recurs la gestul extrem.

Nici prietenii şi nici rudele nu au crezut că bărbatul chiar îşi va lua viaţa. Credeau că e doar felul lui de a-şi striga durerea. De fapt, spun psihologii, tânărul cerea ajutor. Era conştient că nu poate lupta cu durerea şi era felul lui de a cere ca cineva, cumva, să îl scoată din depresie. Doar că nu a găsit ceea ce căuta şi până la urmă a clacat.

Azi-dimineaţă bunica lui l-a găsit în sufrageria casei, fără suflare. Bărbatul de 34 de ani din Piteşti a fost părăsit de iubită în urmă cu trei luni. Iar de atunci intrase în depresie. Una care se manifesta din ce în ce mai tare. Bărbatului nu-i lipsea doar iubita, ci şi băieţelul lor de doar câteva luni, pe care tânăra l-a luat cu ea când a plecat. Problemele ar fi pornit de la părinţii tinerei, care nu ar fi fost de acord cu relaţia celor doi. Fata de 17 ani a fost chemată în mod repetat înapoi acasă iar în cele din urmă a plecat.

Mama tânărului se va întoarce acum din Italia, unde e plecată la lucru, ca să-şi înmormânteze copilul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr din Piteşti s-a sinucis, după ce l-a părăsit iubita