Antena Meniu Search
x

Un tanar fara permis s-a rasturnat cu masina intr-o rapa de 30 de metri

Un tanar fara permis le-a oferit prietenilor sai o plimbare cu masina pe care n-o vor uita prea curand. La volanul unui automobil imprumutat de la un amic a facut slalom printre masini, a rupt un parapet si s-a rasturnat intr-o rapa de 30 de metri

Vezi și

Putin a lipsit sa se produca o tragedie, pentru ca masina s-a oprit langa o conducta de gaz. Unul dintre tineri, care si-a luat de curand permisul, s-a urcat in masina parintilor si si-a invitat prietenii la o plimbare. La un moment dat, prietenul sau, care face scoala de soferi, i-a cerut sa faca schimb de locuri, apoi le-a aratat tuturor de ce este in stare la volan.

Tanarul nu a tinut cont de sfaturile prietenilor sai si a continuat sa apese puternic pedala de acceleratie. “A prins vreo 80 la ora. La pod aici cand a ajuns, a luat un hop. In momentul in care a luat dambul, a derapat masina, a pierdut controlul si a intrat in bordura dreapta”, a povestit unul dintre tineri. A urmat o scena desprinsa parca dintr-un film de la Hollywood.

Pentru a evita impactul, adolescentul a tras puternic de volan, a rupt parapetul de pe marginea drumului si s-a rasturnat cativa metri intr-o rapa. Speriati, baietii au fugit de la locul accidentului, insa, la scurt timp, politistii i-au ajuns din urma. Patru dintre ei au fost dusi la spital cu ambulanta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un tanar fara permis s-a rasturnat cu masina intr-o rapa de 30 de metri