Antena Meniu Search
x

Un tânăr și-a călcat soacra înaintea nunții

Cu doar o săptămână înainte de nuntă doi tineri din Argeş s-au despărţit într-un scandal care a scos tot satul pe uliţe. Supărat că mireasa lui şi-a luat copiii pe care-i aveau împreună şi s-a mutat în casa părinţilor ei, ginerele s-a oprit în poarta socrilor hotârât să-şi ducă familia înapoi acasă

Vezi și

Cu doar o săptămână înainte de nuntă doi tineri din Argeş s-au despărţit într-un scandal care a scos tot satul pe uliţe. Supărat că mireasa lui şi-a luat copiii pe care-i aveau împreună şi s-a mutat în casa părinţilor ei, ginerele s-a oprit în poarta socrilor hotârât să-şi ducă familia înapoi acasă. 

Şi-a amerninţat soţia, şi-a băgat cu forţa copiii în maşină şi a plecat. Nu i-a păsat că bunica celor mici se agăţase de maşină, să-şi salveze nepoţii şi fiica de furia bărbatului. A tărât-o zeci de metri.

Cu soacra agăţată de maşină, ginerele a vrut să plece cât mai repede din faţa casei ei. Îşi băgase cu forţa soţia şi copiii în maşină.

Dragoş trebuia să îmbrace peste o săptămână costumul de ginere. Are 22 de ani, iar mireasa lui 21. Împreună au doi copii. Mirii s-au certat atât de tare, încât mireasa a fugit în casa părinţilor. A fost scânteia care a înteţit scandalul. De vină ar fi fost şi familiile celor doi tineri.

Furios din cale afară, Dragoş nu şi-a mai dat seama că a fost la un pas să-şi omoare soacra. A târăt-o cu maşina aproape 50 de metri. Şi a lăsat-o într-o baltă de sânge. Când şi-a văzut socrul pe uliţă, tânărul a fugit.

Femeia a scăpat cu viaţă, dar a rămas internată în spital. Scandalul din familia lor a despărţit satul în două. Unii au făcut deja cheltuieli pentru nunta tinerilor, alţii sunt gata să parieze că, după divorţul din mijlocul uliţei, va urma şi împăcarea. Cei doi trineri au o împreună o fetiţă de patru ani şi un băieţel de şase săptămâni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr și-a călcat soacra înaintea nunții