Antena Meniu Search
x

Un tată de 34 de ani şi-a anunţat moartea pe Facebook

Un tată şi-a anunţat moartea pe facebook, dar nimeni nu l-a luat în seamă. Mircea avea 34 de ani şi-o durere imensă în suflet - iubita lui plecase de la el cu tot cu bebeluşul lor de cinci luni

Vezi și

Un tată şi-a anunţat moartea pe facebook, dar nimeni nu l-a luat în seamă. Mircea avea 34 de ani şi-o durere imensă în suflet - iubita lui plecase de la el cu tot cu bebeluşul lor de cinci luni. 

Părinţii fetei, care are doar 17 ani, i-au interzis acesteia să mai ţină legătura cu tatăl copilului. Mircea n-a putut suporta despărţirea şi s-a sinucis în casa în care locuia împreună cu bunica.

Mircea a anunţat că o să-şi ia viaţa. Pe facebook, la telefon şi prin mesaje. Toţi apropiaţii au crezut, însă, că glumeşte.

"Oricine trebuie să moară într-o zi. Pentru mine, acea zi a venit. Trebuia să se ajungă şi aici. viaţa e doar un drum spre moarte". În ultimele luni, Mircea era extrem de abătut. Nu mai vorbea cu nimeni şi nu mai ieşea din casă. Sufletul lui de tată era distrus.

Iubita lui, cu 17 ani mai tânără, a plecat la părinţii ei, în Sibiu, la o lună după ce-a adus-o pe lume pe fetiţa lor. Părinţii ei nu-l acceptau pe Mircea, aşa că i-au interzis fetei şi să-i răspundă la telefon.

Depresia a fost armă fatală pentru tânărul de 34 de ani. Mircea şi-a pus capăt zilelor în casa din Piteşti unde locuia cu bunica lui. Chiar ea l-a găsit azi-dimineaţă fără suflare, în sugraferie.

"Mulţi mă vor crede un laş sau prost sau orice altceva, asta este. Nu îmi pare rău. Vreau doar să le cer iertare prietenilor mei. Nu mai pot trăi, pur şi simplu. Vă rog să mă iertaţi!"

Tânărul ar fi putut fi, poate, salvat, dacă măcar unul dintre prietenii lui ar fi stat de vorbă cu el. Sau l-ar fi trimis la un psiholog.

Mama bărbatului se va întoarce acum din Italia, unde e plecată la lucru, ca să-şi înmormânteze copilul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Un tată de 34 de ani şi-a anunţat moartea pe Facebook