Antena Meniu Search
x

Un taximetrist a fost găsit mort într-o clădire părăsită

Descoperire şocantă la marginea oraşului Cluj-Napoca. O femeie şi cumnatul ei au sunat la 112, după ce au dat peste trupul unui taximetrist, care zăcea fără puls într-o bază sportivă dezafectată de la marginea oraşului

Vezi și

La marginea oaşului, pe un drum care duce în câmp, doi oameni au trecut pe lângă un taximetru parcat vizavi de o fostă bază sportivă. Cum nimeni nu se afla la volan, curiozitatea i-a împins pe cei doi să arunce o privire în clădirea întunecată.

În timp ce femeia suna la 112, cumnatul ei încerca să afle dacă nu cumva taximetristul e doar inconştient. Când medicii au ajuns la el, bărbatul zăcea nemişcat.

Medicii au renunţat la manevrele de resuscitare după aproape o oră de încercări zadarnice. Între timp, poliţiştii au observat că taximetrul are portierele descuiate. În interior se aflau actele omului şi banii câştigaţi pe o zi întreagă.

Poliţiştii au chemat câţiva angajaţi ai firmei de taxi la faţa locului. Oamenii au spus că evită zona respectivă pentru că e periculoasă şi nu înţeleg ce ar fi putut să caute acolo colegul lor.

Pe trupul neînsufleţit nu au fost găsite urme de violenţă. Bărbatul era căsătorit şi avea un copil de crescut. O achetă a fost deschisă pentru a se stabili ce a dus la moartea lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un taximetrist a fost găsit mort într-o clădire părăsită