Antena Meniu Search
x

Un TIR scăpat de sub control a semănat groază pe un drum din Reşiţa

Un TIR condus de un rus a semnat groază într-un cartier din Reşiţa. Camionul a spulberat patru maşini şi a acroşat un pieton înainte de a se opri în balconul unui apartament în care locuieşte o familie cu un copil.

Vezi și

 Proprietarii şi fiul lor au scăpat doar cu spaima, dar n-au avut toţi norocul ăsta. Unul dintre medicii sosiţi la locul dezastrului. a recunoscut-o pe bancheta din spate a unui taximetru distrus pe soţia sa. Cu numai câteva minute înainte chiar el o condusese la taxi.

Femeia era în sufragerie cu fiul ei, şi înainte să apuce să se refugieze, apartamentul s-a cutremurat.

Tirul a intrat în balconul apartamentului, şi doar o minune a făcut ca nici ea, nici fiul ei să nu fie răniţi. Cu câteva clipe înainte mastodontul semănase haos pe şosea. A spulberat un taxi, a acroşat un pieton şi a distrus mai multe maşini parcate.

La volanul tirului era un şofer rus. Bărbatul ar fi adormit la volan, povestesc martorii, iar camionul a spulberat tot ce i-a ieşit în cale.

Medicul a fugit la răniţii care aveau cea mai mare nevoie de ajutorul său: şoferul taxiului spulberat şi clienta acestuia. În timp ce-i bandaja rănile femeii de pe bancheta din spate medicul a simţit că i se înmoaie genunchii.

Femeia lucrează tot la ambulanţă şi cu numai câteva minute înainte soţul a condus-o până la taxiul în care putea să-şi piardă viaţa. Ea a scăpat cu câteva răni uşoare.

Taximetristul în schimb a rămas captiv în maşina distrusă. Trei pompieri şi un medic l-au scos pe bărbat pe braţe din taximetru după câteva minute.

La spital a ajuns şi pietonul lovit de tir. Omul e în afara oricărui pericol. Şoferul tirului e singurul implicat în acest accident care a scăpat teafăr.

Dezastrul putea fi şi mai mare. În balconul pe care l-a distrus se afla o centrală de apartament. Aprovizionarea cu gaz a fost însă oprită înainte să se producă o explozie

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Un TIR scăpat de sub control a semănat groază pe un drum din Reşiţa