Antena Meniu Search
x

Un turc a sechestrat o romanca pentru a-i da 50.000 de euro!

A fost sechestrata de propriul sef. O tanara de 28 de ani a fost tinuta cu forta intr-un birou de seful sau, directorul unei cunoscute firme de transport. Barbatul a incercat sa-si recupereze astfel 50.000 de dolari, pe care fratele tinerei i-ar fi furat de la el

Vezi și

Suparat ca fratele tinerei, i-ar fi furat niste bani, a inchis-o pe femeie intr-un birou si i-a spus clar ca nu pleaca de acolo pana cand el nu-si va recupera banii, cei 50.000 de dolari furati de fratele fetei, pe vremea cand era ghid la firma.

Cinci ore a stat tanara, inchisa intr-o incapere si nu se stie cat ar mai fi stat acolo. In mod neasteptat, firma a fost verificata de politistii de la furturi auto, intr-un dosar de inselaciune. Politistii aveau mandat de perchezitie pentru aceasta firma de transport. Cand au descins insa ieri nu au gasit doar nereguli ci si o tanara care era tinuta sechestrata de cateva ore bune, de directorul firmei.

Femeia a fost eliberata, iar barbatul a fost retinut. "Barbatul este cercetat in stare de retinere, pe numele acestuia magistratii urmand a emite un mandat de arestare preventiva", a declarat Emilia Mihai, purtator de cuvant al Politiei Capitalei. El risca pana la 10 ani de inchisoare, pentru lipsire de libertate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Un turc a sechestrat o romanca pentru a-i da 50.000 de euro!