Antena Meniu Search
x

Avertisment de la Poliţie: "Feriţi-vă de el dacă îl întâlniţi!" Un individ extrem de periculos e căutat în toată ţara, după ce şi-a atacat propria mamă

Un violator în serie, extrem de periculos, este căutat în întreaga ţară. După ce judecătorii au decis să-l elibereze condiţionat, şi-a atacat propria mamă.

Vezi și

Un violator în serie, extrem de periculos, este căutat în întreaga ţară. După ce judecătorii au decis să-l elibereze condiţionat, şi-a atacat propria mamă. Petre Herea are 46 de ani, dar o mare parte din viaţă şi-a petrecut-o după gratii, după ce a furat, a tâlhărit şi a violat.

Cu o sete bolnavă, un bărbat atacă o femeie pe un pod din Oradea. O loveşte de mai multe ori, însă ea se zbate până când o lasă în pace. Imaginile au şocat o ţară întreagă în urmă cu trei ani.

El e Petru Hera Cristea. Are 46 de ani şi un cazier de temut. A fost condamnat încă din 1992 şi de atunci a strâns mulţi ani de puşcărie pentru numeroase infracţiuni. 

Trei violuri, trei tentative de viol, dar şi furturi şi tâlhării. Însă, luna trecută a fost eliberat condiţionat. Judecătorii au crezut că s-a îndreptat. Deşi, ceea ce avea să urmeze arată că nimic nu s-a schimbat în comportamentul lui. Lăsat liber, şi-a atacat propria mamă. Şi pe ea a încercat să o violeze. Femeia care i-a dat viaţă şi a plâns când l-a văzut după gratii. 

Bătrâna s-a luptat să scape din mâinile fiului, care a rănit-o şi a fugit. Medicii au acum grijă de ea, în timp ce poliţiştii îl caută pe bărbatul extrem de periculos.

În trecut, şi-a ales victimele la întâmplare, pe stradă. Oricine îl vede trebuie să ştie că poate reacţiona violent. Poliţia face apel la prudenţă. Cei care se întâlnesc cu el, nu trebuie să-l confrunte. Sunt rugaţi să sune urgent la 112. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Avertisment de la Poliţie: "Feriţi-vă de el dacă îl întâlniţi!" Un individ extrem de periculos e căutat în toată ţara, după ce şi-a atacat propria mamă