Antena Meniu Search
x

Video Una dintre cele mai bune dansatoare de street-dance din lume caută noi talente la Bucureşti. "Mama şi-ar fi dorit să fiu un doctor sau avocat"

E dansul vieţii, dar i-au zis dansul străzii. Unul dintre cei mai mari dansatori de street dance a venit la Bucureşti pentru a-l găsi pe cel mai talentat şi nonconformist dintre români. Câştigătorul va ajunge la competiţia mondială din Africa de Suid ce va avea loc în decembrie. 

de Florina Ilicea

la 09.10.2022, 21:48

Vezi și

Nu dansează, ci levitează. Este una dintre cele mai talentate dansatoare din lume şi a venit să-şi spună povestea şi să-şi arate măiestria şi la Bucureşti. "Când eram foarte mică, aveam 8-9 ani, am început să copiez toate mişcările pe care le vedeam în videoclip-urile muzicale de la TV. Apoi am început să le arăt prietenilor mei, îi învăţam mişcările şi dansam împreună. Mama nu a fost foarte fericită, pentru că şi-ar fi dorit să fiu un doctor sau un avocat de succes, sau ceva de genul acesta. Dar acum este cu adevărat mândră de mine şi mereu vine la mine şi îmi spune că îi pare rău că nu m-a susţinut când eram tânără, mereu spune asta", povesteşte Dassy Lee.

Bătălia street-dance a ajuns la Bucureşti

Dassy Lee a câştigat toate competiţiile de stret dance posibile. A filmat clipuri cu Calvin Harris sau One Republic şi apare în spectacolele Cirque du Soleil. Iar acum caută în România următoarea stea. Cei mai buni 16 dansatori ai ţării se luptă pentru a o impresiona şi a câştiga şansa de a concura în cea mai mare competiţie mondială de street dance. 

La noi, lumea street-dance este încă mică, deşi fenomenul a avut perioada de glorie în anii 90. "Mi-am descoperit această pasiune când aveam 13 ani. M-am apucat pentru că m-a entuziasmat foarte tare faptul că zona asta de street chiar e o zonă care te acceptă indiferent din ce zonă vii. Adică e o zonă deschisă pentru toată lumea", spune Aura Vidroiu, coregraf.

Câştigătorul competiţiei din România va fi desemnat pe 27 octombrie la Circul Metropolitan București. El va concura la Johannesburg cu alţi 60 cei mai buni dansatori de street dance din toată lumea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Una dintre cele mai bune dansatoare de street-dance din lume caută noi talente la Bucureşti. "Mama şi-ar fi dorit să fiu un doctor sau avocat"