Antena Meniu Search
x

Unul dintre bărbaţii răniţi din atacul armat din Dolj a povestit cum s-a derulat filmul tragediei

Palilula, un sat din Dolj, unde nici măcar semnal la telefon nu există, e sub asediu după măcelul de ieri.

Vezi și

Palilula, un sat din Dolj, unde nici măcar semnal la telefon nu există, e sub asediu după măcelul de ieri.

Poliţia patrulează pe uliţe de când un bărbat camuflat, cu patru pistoale la el, a tras cel puţin 12 focuri de armă. Trei au ciuruit un tânăr de 35 de ani, iar alte patru s-au oprit în inima tatălui care încerca să-şi salveze fiul. Unul dintre bărbaţii care au reuşit să scape cu viaţă din faţa gloanţelor le-a povestit reporterilor Observator cum s-a derulat filmul tragediei.

Palilula, un sat din Dolj cu nici 800 de suflete, e sub asediu după ce un tânăr a tras cel puţin 12 cartuşe. Trei dintre ele l-au ucis pe Fabian.

Dorea răzbunare pentru că doi săteni au îndrăznit să-i ceară să-şi mute maşina din drum. Din pivniţa casei transformată în atelier de arme şi-a luat patru pistoale pe care le asamblase singur. Unul în mână, altul la brău şi două la picioare. Trei gloanţe a tras în Fabian, alte patru în inima tatălui care a sărit să-l salveze şi câte unul în doi săteni. Cinci gloanţe şi-au ratat ţinta.

A fost şi el la un pas de moarte. E în spital acum, după ce un glonţ i-a strâpuns obrazul. Celălalt bărbat care a fost rănit riscă să-şi piardă mâna. Dragoş Furtună, autorul măcelului, s-a împuşcat în cap după atac. Soţia lui a încercat să-l resusciteze.

De şase luni, Mihaela şi Dragoş se mutaseră în satul izolat din Dolj. Unde el fabrica arme şi le vindea pe Internet. Amândoi ar fi luat pastile pentru depresie. Mihaela a fost angajată luna aceasta ca medic rezident la spitalul de urgenţă din Craiova. A fost audiată de procurori, apoi a cerut intervenţia ambulanţei.

Familia din casa căreia criminaliştii au scos nouă arme şi multă muniţie a încuiat porţile în urma criminaliştilor. E anchetă la Parchet, iar rudele criminalului se tem de revolta sătenilor.

Satul Palilula se pregăteşte să-şi îngroape morţii. Mâine, părinţii criminalului îi vor ridica sicriul de la morgă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Unul dintre bărbaţii răniţi din atacul armat din Dolj a povestit cum s-a derulat filmul tragediei