Antena Meniu Search
x

Unul dintre cei mai mari tenori ai lumii, primul spectacol în România

Unul dintre cei mai mari tenori ai lumii, Roberto Alagna, a cântat pentru prima oară în România, pe scena Operei din Bucureşti. Ţara a mai vizitat-o, alături de Angela Gheorghiu, soprana care i-a fost soţie peste 15 ani.

Vezi și

Unul dintre cei mai mari tenori ai lumii, Roberto Alagna, a cântat pentru prima oară în România, pe scena Operei din Bucureşti. Ţara a mai vizitat-o, alături de Angela Gheorghiu, soprana care i-a fost soţie peste 15 ani.

E un italian născut în apropierea Parisului, dintr-o familie de imigranţi sicilieni. Dar vorbeşte o română fermecătoare, pentru că a fost căsătorit peste un deceniu cu Angela Gheorghiu.

La 53 de ani, este la al treilea mariaj şi mai fericit ca niciodată. Formează un cuplu cu soprana Aleksandra Kurzak, cu care are o fetiţă, Malena. Iar anul acesta, fiica sa cea mare i-a dăruit un nepot. 

- Mă simt foarte bine în momentul ăsta, pentru că am devenit bunic! Am o fetiţă de 3 ani şi sunt foarte, foarte fericit. Femeia ideală este cea pe care o iubesc eu! 

- Care a fost momentul cel mai dificil în cariera dumneavoastră, în care aţi fi putut să renunţaţi şi momentul cel mai fericit?

- Cel mai greu a fost când mama Ornellei, prima soţie a mea, când a murit. A fost bolnavă un an şi jumate şi eu treceam de la spital la scenă în fiecare zi. Momente frumoase am avut o mie! Am fost foarte norocos cu cariera. 

- Cum a fost momentul când v-a remarcat Pavarotti. Cum e să ţi se întâmple asta?

- Eram la Paris şi mi-a zis un prieten, ştii că vine Pavarotti într-un magazin ca să dea semnături?, şi m-am dus cu el şi mă uitam la el ca la Dumnezeu, pentru mine era un fel de... pffoa... Bachus cu Poseidon, ceva aşa! El mi-a zis: A, eşti tenor? Şi eu am zis: Nu, nuuuu, am o voce aşa. Şi el mi-a zis: Vreau să te aud.

Tânărul care şi-a început cariera cu muzică de cabaret a ajuns idolul a milioane de oameni. Dar şi-a păstrat modestia. Îşi va petrece Crăciunul cu familia. Iar pentru telespectatorii Observator, Roberto Alagna a cântat colindul său preferat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Unul dintre cei mai mari tenori ai lumii, primul spectacol în România