Antena Meniu Search
x

40 de zile de la tragedia din Club Colectiv

La 40 de zile de la tragedia care a secerat 60 de destine, în faţa clubului Colectiv s-au aprins din nou lumânări

Vezi și

La 40 de zile de la tragedia care a secerat 60 de destine, în faţa clubului Colectiv s-au aprins din nou lumânări. S-au spus rugăciuni. Şi s-au cerut răspunsuri. La altarul din stradă, s-au recules preşedintele Iohannis şi premierul Marii Britanii.

Părinţii care şi-au pierdut copiii în Colectiv nu s-au putut apropia de locul care le-a distrus viaţa. Pentru o istorie care să nu se mai repete, măcar de data asta. Pentru părinţii care suferă în tăcere, în faţa unui mormânt. Pentru speranţele distruse. Şi pentru miracole. România s-a rugat, la Colectiv.

Preşedintele Iohannis a aprins o candelă. Premierul David Cameron a adus şi o coroană de flori. A ţinut un moment de reculegere. Apoi a privit fiecare chip, în parte. Printre ei, Valentin Fieraru. La 40 de zile de când l-a pierdut, tatăl lui încă îl aşteaptă. Aşa cum aşteaptă să vadă şi vinovaţi.

Acum 40 de zile, au murit tineri născuţi să fie eroi. Cuprinşi de flăcări şi otrăviţi cu fum. S-au făcut cinci săptămâni de la incendiu. Mai sunt încă zeci de internaţi. Care se luptă şi cu rănile din club şi cu infecţiile din spitale. Dar nu sunt singuri. La 40 de zile de la Colectiv, răspunsul anchetei se lasă aşteptat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » 40 de zile de la tragedia din Club Colectiv