Antena Meniu Search
x

UPDATE / Accident rutier extrem de grav în Predeal

Vă avertizăm că urmează imagini cu puternic impact emoţional. Moartea i-a căutat şi a lovit fulgerător. O femeie s-a stins pe şosea, în braţele medicilor care au încercat din răsputeri s-o ţină în viaţă.

Vezi și

 Aproape de Predeal, soţul ei a intrat pe contrasens şi a lovit cu viteză maşina unor tineri. Şi ei se întorceau din vacanţa de Paşte. Impactul a fost atât de puternic, încât bucăţi mari din maşini au zburat zeci de metri. Trei răniţi au fost aduşi cu elicopterul de urgenţă la Bucureşti.

O luptă, la hotarul dintre două lumi. O armată de medici, la capul unei femei de 53 de ani care se stinge rapid. E întinsă pe caldarâm, fără respiraţie şi fără puls. Fără vreun semn că se va mai ridica vreodată.

Într-o zi sfântă, i-a lovit blestemul pe şosea. Soţul ei de 34 de ani o conducea spre casă. Cu viteză, în curbă, pe şoseaua udă din Azuga. A alunecat periculos pe contrasens.

Impactul a fost atât de violent încât motorul a zburat la zeci de metri de accident. Bărbatul de la volan a fost dus direct la ambulanţă. Soţia lui nu a mai ajuns până la spital. S-a stins înconjurată de medici.

Moartea a învins. Un pompier i-a aprins o candelă, în stradă. În maşina pe care au lovit-o erau doi tineri care se întorceau spre Mangalia. Bărbatul de la volan era rănit, dar a apucat să iasă singur din maşină. Medicii l-au întins pe o targă, în aceeaşi ambulanţă cu iubita lui.

Bilanţul tragediei - un mort şi trei răniţi grav. Trei ambulanţe i-au adus la întâlnirea cu salvarea din aer. Pentru ei, s-a ridicat de la sol un elicopter al MAI. Şoferul care şi-a condus soţia la pieire şi cei doi tineri pe care i-a lovit au fost aduşi de urgenţă la Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » UPDATE / Accident rutier extrem de grav în Predeal