Antena Meniu Search
x

Accident rutier grav în Buzău: au plecat împreună pe drumul spre victorie şi au pierit, în drum spre casă

Au plecat împreună pe drumul spre victorie şi au pierit, în drum spre casă. Colegii celor trei tineri handbalişti spulberaţi de un TIR cu lemne le-au făcut un altar, la şcoală

Vezi și

Au plecat împreună pe drumul spre victorie şi au pierit, în drum spre casă. Colegii celor trei tineri handbalişti spulberaţi de un TIR cu lemne le-au făcut un altar, la şcoală.

Au aprins lumânări şi şi-au amintit, în lacrimi, de sportivii pierduţi de CSU Târgovişte. Antrenorul lor este în continuare internat în Capitală. Trei vieþi au fost spulberate, în drum spre casã.

Trei tineri sportivi, crescuți să fie campioni și antrenați să învingă. Daniel avea 20 de ani. Acasă, pe o bancă plânge logodnica lui. Urmau să se căsătorească. Lângă el se afal și Robert, un băiat deschis, spirit de sportiv, competitiv, foarte iubit de colegi. Colegii i-au aprins lumânări. Erau fascinați de ambiția lui. Iubita lui Robert și-a luat adio, printr-un mesaj răvășitor. În microbuz era o echipă întreagă. Se întorceau la Târgoviște, tocmai din Bucovina. Un defect i-a fãcut să oprească. Hazardul a fãcut ca un camion cu cherestea sã îi lovească, în plin. Daniel era căpitanul echipei. Avea 25 de ani. S-a stins pe loc, strivit în microbuzul care ar fi trebuit sã-l aducă acasă. Colegii răniți și antrenorul echipei din Târgoviște au fost aduși ăn Capitală. Viețile lor sunt acum în afara pericolului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Accident rutier grav în Buzău: au plecat împreună pe drumul spre victorie şi au pierit, în drum spre casă