Antena Meniu Search
x

UPDATE! Afaceristul Abel Apostol a fost ucis de partenerul de afaceri

Elodia si Abel doua cazuri asemanatoare pentru anchetatorii romani. Omul de afaceri din Arad, cu nume si prenume biblic, Abel Apostol, ar fi fost ucis de sotul asociatei lui si dus intr-o padure. Pana acum, s-a gasit masina in care a fost transportat si cateva pete se sange

Vezi și

Abel a fost ucis, in Saptamana Patimilor. Nu de un frate gelos, ci - spun anchetatorii - de sotul unei asociate. “Nu inteleg de ce se canalizeaza pe faptul ca ar fi fost omorat, ca ar fi fost rapit, ca ar fi fost o crima”, a declarat asociata afaceristului, Alina Buleu.

Criminalul a lasat in urma sange si foc, dar a ascuns cadavrul. Se contureaza un nou caz Elodia! Trupul lui Abel este cautat in padure si in Mures. Au trecut opt zile de cand a fost vazut ultima oara, in viata. Acum e de negasit.

Banda galbena de care trec numai politistii a fost intinsa si in padure, dar si in fata complexului. Au fost chemati criminalisti de la Bucuresti, cu aparatura speciala. Aceiasi specialisti care au gasit sange pe peretii lui Cioaca, acum cauta dovezi si in restaurantul in care s-ar fi produs crima. Abel ar fi fost omorat in bataie, in a doua lui casa. Cativa angajati ar fi fost pusi sa spele gresia patata de sange, chiar in seara disparitiei.

Potrivit anchetatorilor, trupul afaceristului de 55 de ani a fost scos pe geam si dus cu masina cativa kilometri, intr-o padure. Cateva ore mai tarziu, pompierii erau chemati in aceeasi padure sa stinga o masina in flacari. “Autoturismul a ars in proportie de 90-98 la suta. In masina, nu s-a gasit nicio persoana, niciun cadavru”, a declarat George Plesca, purtator de cuvant ISU Arad.

Cadavrul nu s-a gasit nici acum. Insa soferul, da. Este sotul asociatei lui Abel. Cea pe care familia lui o banuia ca ar fi implicata in disparitia omului de afaceri, inca de la inceput. “Am fost chemati la discutii de asociata si sotul ei. Ei vorbeau sa vedem cum merge firma mai departe, mi-a dat de inteles ca Abel nu mai vine”,a declarat Albert Apostol, fiul afaceristului disparut.

Un restaurant si o baza sportiva, in centrul Aradului. O afacere prospera, cu doi parteneri care erau la cutite. “Eram in relatii bune. Discutiile pe care le-am avut sunt ca in orice societate, intre asociati”, a mai spus asociata.

Si femeia si sotul ei au fost dusi, in miez de noapte, la audieri. Ea a fost eliberata, el inca nu. Este suspectul numarul unu, in cazul crimei din Arad. Nu vrea sa vorbeasca, dar urmele de sange ar putea sa il dea de gol. Anchetatorii au trimis deja probe de sange la Institutul de criminalistica din Bucuresti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Afaceristul Abel Apostol a fost ucis de partenerul de afaceri