Antena Meniu Search
x

Opt persoane au fost arestate in cazul copiilor nenascuti, gaj pentru imprumuturile datorate camatarilor

Copii nenascuti, gaj pentru camatari. O familie de interlopi din Salaj a terorizat zeci de batrani si femei insarcinate. Mana in mana cu postasii din zona, camatarii i-au lasat fara pensii, alocatii pentru copii, case si masini.

Vezi și

Camatarii au inceput vanatoarea in urma cu doi ani. Primele tinte au fost femeile insarcinate. Le dadeau bani cu imprumut, iar garantia lor era copilul nenascut. Cand venea pe lume, incepeau si camatarii sa primeasca bani. Din alocatie sau ajutor de la stat.

Familia de camatari care a terorizat orasul Jibou i-a vanat vreme de doi ani si pe batrani. Le dadeau bani cu imprumut pentru medicamente sau mancare si apoi ii lasau fara pensii.

Disperati, oamenii au ajuns sa dea inapoi si de 30 de ori suma luata. Le luau pana si ajutorul de handicap. Victimele nu aveau sansa de scapare.

In cazul pensionarilor care nu-si plateau datoria, camatarii aveau o rezolvare foarte simpla. Aveau doi complici care, in ziua de pensie, livrau suma de bani doar ca, e drept, direct camatarilor. La fel se intampla si in cazul celorlalte victime. Postasii duceau direct la camatari banii oamenilor datori la camatari.

Cei cu datorii mai mari isi pierdeau casele sau masinile. Le dadeau de bunavoie interlopilor, doar sa scape cu viata. Gruparea impartea apoi prada. Iar o parte din bani ajungea la complici, printre ei si postasi.

Din 11 case ale interlopilor, politistii au ridicat acte, sume mari de bani, laptopuri, telefoane mobile si bijuterii. 17 membrii ai gruparii au ajuns la audieri. Opt dintre ei au fost deja arestati.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Opt persoane au fost arestate in cazul copiilor nenascuti, gaj pentru imprumuturile datorate camatarilor