Antena Meniu Search
x

UPDATE/ Explozie puternică în centrul oraşului Brăila!

Intervenţie dramatică de salvare la Brăila, după ce un apartament a sărit în aer. Trei copii, niciunul mai mare de 12 ani, au fost salvaţi de pompieri pe braţe.

Vezi și

Intervenţie dramatică de salvare la Brăila, după ce un apartament a sărit în aer. Trei copii, niciunul mai mare de 12 ani, au fost salvaţi de pompieri pe braţe.

Zeci de oameni, clienţi ai unui restaurant aflat la parterul blocului, au fugit panicaţi în stradă. Proprietarul apartamentului în care s-a produs deflagraţia, un bătrân în vârstă de 80 de ani, n-a mai putut fi salvat.

Două surori erau singure acasă atunci când a avut loc explozia. Şi ele, dar şi un vecin, un băieţel, au ieşit pe balcon şi au strigat după ajutor.

Medicii i-au salvat pe toţi şi i-au urcat în ambulanţă. Apoi, au început să scoată din bloc şi adulţii. Fumul înecăcios era extrem de periculos pentru oricine.

Proprietarul apartamentului unde a avut loc explozia n-a mai putut fi salvat. Bărbatul în vârstă de 80 de ani a murit sub dărămături.

Haosul a început puţin după ora 13. Blocul situat în centrul oraşului Brăila a fost zdruncinat din temelii. Bucăţi mari de tencuială şi geamuri sparte au început să cadă peste maşinile parcate în faţă.

Suflul exploziei a îndoit uşile de la intrarea în mai multe apartamente. Ca să pătrundă în interior şi să evacueze oamenii, pompierii au fost nevoiţi să le spargă.

O centrală defectă ar fi provocat dezastrul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » UPDATE/ Explozie puternică în centrul oraşului Brăila!