Antena Meniu Search
x

UPDATE / Fiul bancherului Jean Andronie a fost condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare

Tânărul de bani gata care a omorât doi oameni într-o noapte de beţie a fost condamnat. Cinci ani şi jumătate ar trebui să stea în închisoare pentru accidentul provocat în noiembrie 2011.

Vezi și

 Asta deşi s-a pus în genunchi în faţa poliţiştilor să-i convingă să facă pierdut dosarul penal. Nici promisiunea că tatăl său îi va îngropa în bani nu i-a convins pe anchetatori. Totuşi sentinţa dată ieri nu e definitivă.

Ucidere din culpă. Conducere sub influenţa alcoolului. Refuzarea recoltării de probe biologice. Sunt trei capete de acuzare. Andrei Andronie, băiatul de bani gata care a spulberat doi tineri într-o dimineaţă de noiembrie a primit sentinţa - cinci ani şi jumătate de închisoare cu executare.

Andrei Andronie nu a fost în sală ca să afle verdictul. În faţa judecătorilor au stat doar cei care au rămas nemângâiaţi. Cu braţele goale. Mama studentei Ana-Maria Nistor, care a murit în accident. Surorile şi fratele taximetristului Robert Ştefan Micu, omorât de fiul bancherului.

E dărâmată de durere. Nimic nu mai este la fel de când lumina ochilor săi a intrat în pământ. Ana-Maria avea 22 de ani. Niciun verdict nu-i poate aduce liniştea.

Sentinţa nu a adus alinare nici familiei taximetristului. Tânărul terminase două facultăţi şi urma să se căsătorească. Judecătorii au stabilit că asiguratorii vor plăti despăgubiri de jumătate de milion de euro, pentru rudele celor două victime.

Sunt cuvintele lui din noaptea tragediei. Pe care le-a repetat şi poliţiştilor care l-au dus la Institutul de Medicină Legală. Tot lor le-ar fi spus că tatăl său, un reputat bancher din Capitală îi va îngropa în bani dacă-l vor scăpa de dosarul penal. Lacrimile şi rugăminţile rostite în genunchi nu l-au salvat. Decizia magistraţilor poate fi atacată la Tribunalul Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » UPDATE / Fiul bancherului Jean Andronie a fost condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare