Antena Meniu Search
x

UPDATE / Fostul stelist Maicon Pereira de Oliveira a murit într-un accident de maşină

Fostul jucător al Stelei, brazilianul Maicon, a murit într-un accident rutier în Ucraina. Fotbalistul avea doar 25 de ani şi juca la Sahtior Doneţk, echipa antrenată de Mircea Lucescu. Era un sportiv model, disciplinat şi cuminte. Şi a fost unul dintre preferaţii lui Gigi Becali.

Vezi și

Şi Dumnezeu l-a vrut. Azi-dimineaţă, pe o stradă din oraşul ucrainean Doneţk, Maicon a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o altă maşină. Frontal, fulgerător, fatal.

În 2012, brazilianul a ajuns în Ghencea la insistenţele lui Becali. Patronul Stelei era fermecat de Maicon. Talentat pe teren, modest şi cuminte în afara lui.

Aventura sa la Steaua s-a întrerupt brusc. După doar 6 meciuri, în care Maicon marcase deja 3 goluri. Fotbalistul a ajuns, în cele din urmă la Şahtiorul lui Mircea Lucescu.

Întoarcerea lui în România n-ar fi fost imposibilă. Maicon se ataşase de România, dar mai ales de patron, pe care a învăţat să-l imite.

Dar a rămas la Doneţk. Oraşul în care şi-a găsit şi moartea. Mircea Lucescu a anulat antrenamentele de astăzi în semn de omagiu pentru jucătorul său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » UPDATE / Fostul stelist Maicon Pereira de Oliveira a murit într-un accident de maşină