Antena Meniu Search
x

UPDATE! Gigi Becali a încercat să-i convingă pe judecători să-i scurteze pedeapsa

Gigi Becali vrea să facă dragoste. Nu infracţiuni. A promis că se va lepăda de tot de politică

Vezi și

Gigi Becali vrea să facă dragoste. Nu infracţiuni. A promis că se va lepăda de tot de politică

Îmbrăcat lejer, cu blugi şi pulover, Becali a sărit din dubă ca un adevărat sportiv. S-a grăbit în sala de judecată, fără să întoarcă privirea către camere. A ţinut un discurs în stilul lui, în faţa completului de judecată, şi a încercat să-i convingă pe magistraţi să-i ia "valiza" din pedeapsă.

Becali vrea ca sporul de sase luni, adăugat pentru cazul valiza la pedeapsa de trei ani de detenţie, să dispară. De banii confiscaţi nici n-a pomenit. Chiar dacă e vorba de 1 milion şi 700 de mii de euro. Ca de fiecare dată, s-a prezentat cu crucea la curte. Şi a ridicat tonul ca pe vremuri când l-a luat valul.

Gigi şi-a făcut calculele şi speră ca de Crăciun să fie liber. Nu în permisie, ci definitiv. Luna trecută a stat acasă cinci zile, dar nu s-a arătat decât apropiaţilor.

Acasă, Becali a avut timp să facă ordine în afaceri şi în problemele de familie. I-a dat fetei celei mari binecuvântarea să se logodească şi a sărbătorit admiterea ei la facultate. Theodora învaţă să se ocupe de afacerile de milioane ale tatălui, pe viitor. Este de acum studentă la ASE, la facultatea de administrare a afacerilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Gigi Becali a încercat să-i convingă pe judecători să-i scurteze pedeapsa