Antena Meniu Search
x

UPDATE! Mai multe piete din Baia Mare, inchise de autoritati

Branza in burduf de caine! Altfel spus, branza vanduta in piata din Baia Mare era buna. Desi sute de persoane s-au imbolnavit dupa ce au mancat. Nu era tinuta cum trebuie, in lazi frigorifice

Vezi și

Pe tarabe si pe langa tarabe, laptele fierbe mai ceva ca pe aragaz, iar branza prinde gusturi noi. Pentru un castig usor, nici nu mai conteaza codul portocaliu de canicula.

Le-a mers vanzarea comerciantilor din Baia Mare pana cand oamenii au inceput sa ajunga la spital. Iar autoritatile s-au hotarat sa le strice afacerea. “Ne-ati pacalit si ati spus ca ati facut nu stiu ce investitii! Astea nu sunt conditii pentru lactate”, le-a reprosat primarul administratorilor pietei.

De o parte, primarul din Baia Mare. De cealalta parte, administratorul pietei. Problemele discutate sunt vechi, doar ca vremurile noi sunt aduse de situatia unica: aproape o suta de persoane au ajuns la spital, cu toxiinfectie alimentara. “Cum sa o pui pe doamna sa faca zona free? Abia poate sa vanda o branza. Haideti sa suspendam activitatea, aici.”, spune, enervat, edilul. La cuvantul suspendare primul care a tresarit a fost administratorul. Primarul a dat cu pumnul in masa si-a plecat. In urma lui, politistii au dat piept cu taranii furiosi.

Deocamdata, oamenii n-au mai fost de-acord sa evacueze piata. “Orice se intampla cu amenda, fara amenda, eu aici raman”, a spus unul dintre vanzatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Mai multe piete din Baia Mare, inchise de autoritati