Antena Meniu Search
x

UPDATE! Neatentia unui sofer era sa omoare o gravida

La un pas sa moara in accident, o gravida din Gorj a nascut la putin timp dupa ce ambulanta care o ducea la spital s-a izbit de o alta masina. Au fost clipe grele pentru viitoarea mama, care in chinurile facerii, nu intelegea ce se intampla

Vezi și

La ora 8 dimineata, Lorena a fost luata de urgenta de o ambulanta. Avea dureri si urma sa nasca. La intrarea in Targu Jiu, insa, un sofer neatent a aparut in fata ambulantei. “Initial a inscenat o parcare pe dreapta, dupa care a facut stanga si mi-a iesit in fata”, a spus soferul Ambulantei Dan Greculescu.

Ambulanta a intrat in plin in masina care a schimbat brusc banda de mers. Lorena a fost transferata imediat intr-o alta ambulanta. Secundele pana la nasterea copilului erau numarate.

Doua ore mai tarziu, la spitalul din Targu-Jiu, a venit pe lume Darius. Un baietel de trei kilograme. Emotiile mamei i-au grabit nasterea.

Emotiile au trecut pentru Lorena. Nu si pentru sotul ei care nu-si gaseste cuvintele. Cu un trandafir rosu ii multumeste sotiei ca i-a adus pe lume un copil sanatos. Pe Darius il asteapta acasa o sora de 12 ani. A fost un accident cu noroc. Soferul vinovat, in varsta de 70 de ani, a scapat cu viata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Neatentia unui sofer era sa omoare o gravida