Antena Meniu Search
x

UPDATE / O femeie a murit din cauză că ambulanța a ajuns la o altă adresă

Umilit de sistem, bătut de şoferul de la ambulanţă! Un bărbat şi-a pierdut soţia, după ce un dispecer de la 112 a trimis salvarea. în alt oraş. Cinci apeluri a primit şi de cinci ori s-a mulţumit să presupună care este locaţia exactă a pacientului.

Vezi și

 Femeia i-a murit soţului în braţe, pe strada Eternităţii din Hârlău, în timp ce o salvare gonea spre strada cu acelaşi nume, din Iaşi. Şi nu e tot. Când ambulanţa a ajuns în sfârşit la el, bărbatul şi-a strigat disperarea. Iar şoferul Salvării l-a luat la bătaie, de faţă cu poliţiştii.

Bărbatul tocmai îşi pierduse soţia. Cerea explicaţii, cu ochii în lacrimi, echipajului de Salvare, care greşise adresa şi ajunsese prea târziu la ea. A fost lovit din senin de şoferul de pe ambulanţă.

A primit lovitură după lovitură. Soţia lui s-a stins în Noaptea de Înviere, după 5 apeluri la 112 şi o jumătate de oră de aşteptare zadarnică. O jumătate de oră în care o ambulanţă a fost trimisă în ALT ORAŞ!

Ora DOUĂ şi 54 de minute. Primul apel e înregistrat la 112. Dispecerul notează strada şi numărul. Nu întreabă despre ce oraş este vorba. Se mulţumeşte SĂ PRESUPUNĂ.

Abia după 9 minute, dispecerul a transmis apelul la ambulanţă. Şi i-a dat o adresă greşită! Ambulanţa s-a întors la baza din Iaşi. Între timp, alţi trei oameni au sunat la 112. Nici pe ei, dispecerul nu i-a întrebat în ce oraş sunt. I-a liniştit şi a închis.

La ora 3 şi 26 de minute, poliţiştii din Hârlău au ajuns la femeie şi au chemat personal Ambulanţa. Dispecerul a realizat că a greşit oraşul şi a trimis o nouă salvare. La 3 şi 33 de minute, salvarea a ajuns în sfârşit la Alina. Era prea târziu.

Abandonat în stradă, bărbatul a fost nevoit să-şi ducă soţia la morgă cu o căruţă. Şi să le spună celor doi copii ai că de acum sunt orfani. În schimb, dispecerul care a încurcat adresele va fi reinstruit. Iar şoferul de Ambulanţă care l-a lovit a primit o amendă de 200 de lei şi un dosar penal pentru lovire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » UPDATE / O femeie a murit din cauză că ambulanța a ajuns la o altă adresă