Antena Meniu Search
x

UPDATE! O mamă din Cluj-Napoca şi-a aruncat bebeluşul de la etaj!

O mamă din Cluj-Napoca s-a transformat în călău pentru bebeluşul ei de două luni şi jumătate! Femeia, mamă a şapte copii, l-a aruncat pe cel mic de la etaj!

Vezi și

 O mamă din Cluj-Napoca s-a transformat în călău pentru bebeluşul ei de două luni şi jumătate! Femeia, mamă a şapte copii, l-a aruncat pe cel mic de la etaj!

Şi mai e şocant e, însă, faptul că totul s-a întâmplat sub privirile surorilor mai mari, de cinci şi şapte ani! Atunci când şi-a aruncat copilul de la 14 metri, Adriana era acasă cu mama ei. Bunica a auzit doar zgomotul şi n-a mai putut face nimic.

Fetiţa de două luni şi jumătate a murit pe loc. Impactul a fost unul extrem de puternic.

Bunica fetiţei a sunat prima după ajutor! A auzit un zgomot puternic din casă şi s-a îngrozit atunci când s-a uitat pe geam.

Zeci de oameni s-au strâns în faţa blocului unde a avut loc oroarea! De la ferestre, vecinii au privit neputincioşi spre trupul firav izbit de asfalt.

Adriana era mama a şapte copii. Patru dintre ei sunt în Iordania, la tatăl lor. Ea s-a întors în ţară acum câteva luni, ca să nască. Şi-a luat cu ea şi două fetiţe, de cinci şi şapte ani.

Mama în vârstă de 41 de ani şi-a aruncat copilul de la etaj, într-un moment de rătăcire, cred specialiştii.

Adriana şi-a omorât bebeluşul de faţă cu celelalte două fete. Surorile au avut nevoie de ajutorul medicilor. O ambulanţă şi un echipaj smurd le-a luat şi pe ele, dar şi pe bunica lor. Mama a fost dusă direct la spitalul de psihiatrie, pentru control.

Femeia a rămas internată la spital, pentru investigaţii amănunţite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! O mamă din Cluj-Napoca şi-a aruncat bebeluşul de la etaj!