Antena Meniu Search
x

Doctoriţa care a agresat o mamă cu copilul bolnav în braţe dă explicaţii! Cazul a ajuns la Colegiul Medicilor

Scene şocante s-au derulat în cabinetul unui medic alergolog din Suceava. O mamă cu copilul bolnav în braţe povesteşte că a fost îmbrâncită pentru că a îndrăznit să întrebe când poate fi băiatul consultat.

Vezi și

Scene şocante s-au derulat în cabinetul unui medic alergolog din Suceava. O mamă cu copilul bolnav în braţe povesteşte că a fost îmbrâncită pentru că a îndrăznit să întrebe când poate fi băiatul consultat.

Medicul a avut o reacţia dură faţă de o mamă cu un copil bolnav şi care plânge în braţele ei. Trecuse deja o oră de când femeia aştepta ca băiatul de patru ani să fie consultat. Când a intrat în birou, spune ea, a fost îmbrâncită, umilită şi chiar stânsă de gât de doctoriţa specializată în alergologie.

"Te scoate afară îmbrâncindu-te, speriind copilul și strângându-te de gât. Motivul: programul se termină, iar copilul meu nu prezintă pe tot corpul bube pentru a fi o urgenţă", detaliază mama îmbrâncită de medic într-un mesaj pe Facebook.

Reporterii Observator au bătut la uşa medicului pentru explicaţii. Răspunsurile sunt halucinante.

dr. Ana Maria Scurtu:

Am rugat-o pe doamna cu copilul să reprogramez. Eu, consultând copilul sumar, am văzut că nu reprezintă o urgenţă. Dintr-odată, m-am trezit cu doamna pornind telefonul, filmând, deşi era fără acordul meu, în cabinetul meu, şi cu pacienta în cabinet. Şi n-am ştiut pe moment cum să fac, să protejez intimitatea pacientului.

Mama îmbrâncită a reclamat-o pe doctoriţă la Colegiul Medicilor din România. Vrea să fie exclusă din sistemul de sănătate.

dr. Irina Badrajan, secretarul general al Colegiului Medicilor Suceava:

Plângerea se referă la violenţă verbală şi gestuală pe care doamna doctor de la alergologie a avut-o faţă de mama unui copil venit cu o problemă de sănătate pe baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie.

Abia când a ajuns anchetată de superiori, iar cazul a apărut în spaţiul public, medicul şi-a cerut scuze.

dr. Ana Maria Scurtu, medic alergolog:

Puteam să am altă atitudine, dar a fost chestie de fracţiune de secundă, n-am ştiut cum să rezolv problema.

Nici până acum, mama nu a găsit un doctor care să îi consulte copilul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Doctoriţa care a agresat o mamă cu copilul bolnav în braţe dă explicaţii! Cazul a ajuns la Colegiul Medicilor