Antena Meniu Search
x

UPDATE! Remus Truică, Dan Andronic și Andrei Marcovic, reținuți de DNA

Remus Truică a plecat în cătuşe de la întâlnirea cu procurorii DNA. După şapte ore de audieri afaceristul a fost reţinut.

Vezi și

 Remus Truică a plecat în cătuşe de la întâlnirea cu procurorii DNA. După şapte ore de audieri afaceristul a fost reţinut. Încătuşaţi de la audieri au ieşit şi jurnalistul Dan Andronic şi fostul consilier al lui Călin Popescu Tăriceanu. Numele acestora apare într-un dosar privind afaceri ilegale cu terenuri retrocedate. Împreună cu Paul Lambrino, ar fi dat un tun de 136 de milioane de euro. Şi prinţul de tinichea ar fi trebuit să răspundă la întrebările procurorilor, dar în drum spre audieri i s-a făcut rău şi a ajuns la spital.

Cuplul "princiar" era în maşină, în drum spre Braşov, când lui Paul Lambrino i s-a făcut brusc rău. Un echipaj de Poliţie i-a escortat pe "prinţ" şi pe "prinţesă" la Spitalul din Ploieşti. Paul Lambrino a acuzat probleme la inimă. L-au luat palpitaţiile, din cauza stresului.

O anchetă Observator a dezvăluit încă de anul trecut cum Prinţul de Tinichea a revendicat o avere colosală, de jumătate de miliard de euro. Castele, clădiri istorice şi păduri întregi. Paul Lambrino a vândut apoi toate drepturile litigioase cu 4 milioane de euro, către o firmă controlată de Remus Truică.

Azi noapte, după mai bine de 7 ore de audieri, Remus Truică a ieşit în cătuşe de la DNA.

Ieri, procurorii DNA au răscolit vila afaceristului, în căutare de probe. Au făcut percheziţii şi în alte opt locuinţe şi sedii de firme din Bucureşti şi Ilfov. Şi au adus la audieri, în Braşov, mai mulţi pioni-cheie din dosar. Jurnalistul Dan Andronic este acuzat de complicitate la trafic de influenţă. La fel şi afaceristul Lucian Mateescu.

Prinţul Paul n-a mai ajuns în faţa procurorilor DNA. A rămas peste noapte internat la spitalul din Ploieşti, pentru investigaţii suplimentare. Astăzi ar putea fi externat însă şi ar urma să ajungă în faţa anchetatorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Remus Truică, Dan Andronic și Andrei Marcovic, reținuți de DNA