Antena Meniu Search
x

UPDATE! Retrocedări record în România! Păduri de trei ori cât Bucureştiul!

A fost odată ca niciodată un codru. Frate cu românul. În codru, prinţii şi prinţesele erau stăpâni. Acum, un prinţ şi o prinţesă sunt cercetaţi că au furat ca-n codru

Vezi și

A fost odată ca niciodată un codru. Frate cu românul. În codru, prinţii şi prinţesele erau stăpâni. Acum, un prinţ şi o prinţesă sunt cercetaţi că au furat ca-n codru

Cu un alai de procurori, Paul şi Lia de România au ajuns la DNA Braşov. I-a urmat o maşină plină cu documente confiscate din vila lor de la Bucureşti. Probe în dosarul gigant al retrocedărilor ilegale.

O oră şi jumătate, cuplul cu sânge albastru le-a vorbit procurorilor despre pretenţiile pe care le au asupra moşiei din oraşul sucevean Broşteni. Unde au trimis avocaţii să le recupereze moştenirea ilegală, dealtfel.

Ancheta "Prinţul de Tinichea" făcută de Observator dezvăluia de la începutul acestui an metodele ilegale la care recurgea prinţul Paul.

Înainte să obţină ilegal palate, păduri, terenuri şi biserici, Paul le-a vândut pentru 4 milioane de euro milionarului Remus Truică. Valoarea estimată a bunurilor este însă de 1.000 de ori mai mare.

Procurorii DNA spun că Paul Lambrino şi Paltin Sturdza foloseau reţeaua care emitea drepturi de proprietate pe bandă rulantă. Totul era coordonat de avocatul Ioan Adam şi şoţia sa, judecătoarea Roxana Adam. Aşa-zişii moştenitori vindeau apoi drepturile succesorale unor multimilionari ca Remus Truică. Când procesele s-au împotmolit din cauza ROMSILVA, ar fi intervenit politicienii citaţi în dosar: Ilie Sârbu şi Viorel Hrebenciuc.

Procurorii cer arestarea a şase persoane în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Retrocedări record în România! Păduri de trei ori cât Bucureştiul!