Antena Meniu Search
x

Update! Şi-a dat foc pentru un loc de parcare!

S-au scurs clipe dramatice aseară, la Piteşti. Disperarea l-a împins pe un bărbat în toată firea la un gest stupefiant. Omul, în vârstă de 45 de ani, şi-a dat foc chiar în faţa poliţiei

Vezi și

Gestul a venit, cel mai probabil, într-un moment de disperare. Abia când flăcările au ajuns până la piele şi a simţit cum viaţa i se stinge, bărbatul şi-a dat seama că nu vrea să moară. Şi a început să strige după ajutor.

Bărbatul a ajuns la spitalul din Piteşti cu tot trupul o rană vie. Din cauza rănilor grave, medicii au decis să-l trimită cu o ambulanţă la Spitalul de Arşi din Capitală. Pentru că nu putea să mai respira, pe drum, pacientul a fost intubat.

Totul s-a întâmplat în faţa sediului poliţiei locale din Piteşti. Bărbatul venise acolo cu maşina şi, fără să spună un cuvânt, şi-a aprins hainele.

Doi poliţişti care erau de serviciu au sărit imediat să-l salveze. Unul dintre ei şi-a scos geaca şi a încercat să stingă focul cu propriul trup. Agentul s-a ars la mână. La scurt timp, curtea poliţiei locale s-a umplut de anchetatori care au încercat să afle ce-a fost în mintea bărbatului. Se pare că omul venise pregătit de-acasă să-şi dea foc.

Bărbatul era nemulţumit că autorităţile nu s-au ocupat de plângerile sale. Omul are un magazin în oraş şi, în fiecare zi, parcarea din faţă este ocupată. Chemaţi să rezolve problema, agenţii au observat că şi bărbatul parcase neregulamentar şi au decis să nu amendeze pe nimeni. Spre seară, acesta a sunat din nou la poliţie şi a ameninţat că va face un gest extrem. Şi asta a făcut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Update! Şi-a dat foc pentru un loc de parcare!